Home Buitenland Belek

Kenmerken beleggingspand Belek

Vraagprijs
€ 200.000 k.k.
Soort beleggingspanden
Beleggingspand
Aangeboden sinds
Ouder dan 2 maanden
Beschikbaarheid
in overleg

Omschrijving beleggingspand Belek

Bij Vastiva begrijpen we dat investeren in onroerend goed in Turkije een slimme zet kan zijn. Hier zijn enkele sterke redenen waarom dit land een aantrekkelijke investeringsbestemming is:

  1. Positieve Economische Groei: Turkije staat bekend als een sterk opkomende economie met jaarlijks positieve economische groei. Dit biedt een gunstige omgeving voor investeringen en zakelijke kansen.

  2. Enorm Potentieel: Als groot land met ongekende mogelijkheden biedt Turkije een scala aan kansen voor diverse industrieën en ondernemingen. De veelzijdigheid van het land maakt het aantrekkelijk voor diverse investeringsrichtingen.

  3. Toenemende Buitenlandse Investeringen: Turkije ziet elk jaar een stijging in directe buitenlandse investeringen. Dit getuigt van het vertrouwen dat internationale investeerders hebben in de groei en stabiliteit van het land.

  4. Groeiend Inkomen per Hoofd van de Bevolking: Het inkomen per hoofd van de bevolking in Turkije stijgt gestaag, wat wijst op verbeterende levensomstandigheden en meer koopkracht.

  5. Jonge Bevolking en Stijgende Middenklasse: Met 70% van de bevolking onder de 30 jaar en een groeiende middenklasse heeft Turkije een bloeiende demografie die bijdraagt aan de economische dynamiek.

  6. Verwachte Waardestijging in Onroerend Goed: De Turkse vastgoedmarkt vertoont veelbelovende tekenen van waardestijging op lange termijn, waardoor investeerders een kans hebben om te profiteren van kapitaalgroei.

Overweeg een verhuurinvestering in een vakantiehuis in Turkije. Waarom geld verliezen op een bankrekening als u kunt profiteren van rendabele beleggingen? Met een vakantiewoning investeert u niet alleen in een waardevol actief, maar profiteert u ook van regelmatige inkomsten uit verhuur. Bovendien kunt u zelf genieten van uw vakantiewoning en zo besparen op reiskosten. Het is de ideale combinatie van rendement en ontspanning, en Vastiva helpt u graag bij het vinden van de juiste projecten op aantrekkelijke locaties.

Kies voor off plan investeren in Turkije en zie uw investering groeien vanuit het comfort van uw eigen huis. Door in te stappen bij het gereedkomen van de plannen, geniet u van offplan korting. Terwijl de bouw vordert, stijgt de waarde van uw eigendom met wel 10% tot 20%. Vastiva biedt u de beste offplan investeringen aan van gerenommeerde bouwondernemingen met bewezen referenties. We zorgen ervoor dat u profiteert van de laagste prijzen, de beste woningselectie en extra besparingen op aankoopkosten.

Bij Vastiva hebben we tevens interessante opties voor investeren in hotels in Turkije. Of het nu gaat om kleine, door de eigenaar gerunde hotels of grotere hotelinvesteringen, wij bieden u mogelijkheden die aan uw voorkeuren voldoen. Met een uitgebreid portfolio aan hotels in de kustgebieden van Turkije, kunnen wij u helpen bij het maken van een rendabele investering.

Waarom wachten? Schrijf u vandaag nog in om als eerste op de hoogte te zijn van unieke mogelijkheden. Bij Vastiva streven we ernaar om u de beste kansen te bieden en te helpen bij het maken van weloverwogen investeringsbeslissingen. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe u kunt investeren in het bloeiende Turkije.

Volledige omschrijving