Home Buitenland Bouwgrond

Kenmerken beleggingspand Bouwgrond

Vraagprijs
€ 15.000.000 k.k.
Soort beleggingspanden
Beleggingspand
Aangeboden sinds
Ouder dan 2 maanden
Guido  van Maaren

Guido van Maaren
owner platform

Omschrijving beleggingspand te koop in Bodrum

Bouwgrond

Ontdek de ongekende mogelijkheden van deze bouwgrond in het betoverende Bodrum. Als fervente groeigemeenschap in de vakantie-industrie, biedt Bodrum een scala aan kansen, en deze bouwgrond is uw toegangskaartje tot een opkomend paradijs.

Gelegen in het hart van Bodrum, omringd door de belofte van nieuwe projecten en een bruisende ontwikkeling, is deze grond klaar om uw droom van een 5-sterren hotel te realiseren. Hierbij hebben wij het genoegen u te vertellen dat alle benodigde vergunningen reeds aanwezig zijn. Met een zorgvuldig uitgestippeld plan kunt u een oase van luxe en comfort creëren, een toevluchtsoord dat perfect samensmelt met de natuurlijke pracht van Bodrum.

Deze bouwgrond is niet slechts een stuk land, het is een kans. Een kans om de horizon te verbreden, om te investeren in iets buitengewoons en om deel uit te maken van de opkomende toeristische hotspot die Bodrum aan het worden is. Met een 5-sterren hotel op deze locatie kunt u niet alleen een weelderig toevluchtsoord bieden aan reizigers, maar ook profiteren van de bloeiende toeristische industrie in de regio.

Wacht niet te lang, deze kans zal niet eeuwig duren. Samen met Vastiva kunt u de weg inslaan naar een investering die uw dromen zal overtreffen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe u deze unieke gelegenheid kunt grijpen en uw visie kunt verwezenlijken in het prachtige Bodrum.

Volledige omschrijving

Vergelijkbaar aanbod in Bodrum

Karya - 2 + 1 Penthouse - Bodrum - Turkije
Karya - 2 + 1 Penthouse - Bodrum - Turkije
Bodrum - Turkije
€ 399.000
Appartement
  |  146m2
  |  2026
Karya - 2 + 1 Garden Suites - Bodrum - Turkije
Karya - 2 + 1 Garden Suites - Bodrum - Turkije
Bodrum - Turkije
€ 419.000
Appartement
  |  208m2
  |  2026
Bouwgrond
Bouwgrond
Bodrum - Turkije
€ 15.000.000 k.k.
Beleggingspand