Home Buitenland Paramaribo Hotel

Kenmerken hotel / horeca Paramaribo Hotel

Vraagprijs
€ 2.750.000 k.k.
Soort beleggingspanden
Hotel / Horeca
Aangeboden sinds
Ouder dan 2 maanden
Aantal kamers
12
Guido  van Maaren

Guido van Maaren
owner platform

Omschrijving hotel / horeca te koop in Paramaribo

Paramaribo Hotel

Welkom bij dit unieke investeringsaanbod in het hart van Paramaribo, Suriname! Dit prachtige hotel, gehuisvest in een charmant koloniaal pand aan de beroemde Waterkant, wacht op jouw ontdekking.

Met trots presenteren we een hotel met 12 smaakvol ingerichte kamers, ideaal gepositioneerd om gasten een onvergetelijke ervaring te bieden. Gelegen op een eigendomsperceel, straalt dit pand geschiedenis en karakter uit, terwijl het modern comfort en gemak biedt.

Stel je voor dat je de deuren opent naar een wereld van mogelijkheden in het bruisende stadscentrum van Paramaribo. Gasten kunnen genieten van het schilderachtige uitzicht op de Waterkant, de historische straten verkennen en de lokale cultuur omarmen. Met 12 kamers kunnen zowel individuele reizigers als groepen comfortabel worden ondergebracht, waardoor dit hotel een ideale keuze is voor diverse reizigers.

Of je nu een ervaren hotelier bent of een ondernemer die op zoek is naar nieuwe kansen, dit pand biedt een uitstekende gelegenheid om een bijdrage te leveren aan de bloeiende toeristenindustrie van Paramaribo. Met de strategische locatie en de charme van het koloniale verleden, is dit hotel een aantrekkelijke bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar comfort en authenticiteit.

Grijp deze kans om deel uit te maken van de gastvrijheidssector in een stad die rijk is aan geschiedenis en cultuur. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over dit boeiende hotel op een van de meest gewilde locaties in Paramaribo. Wij staan klaar om je te helpen bij het realiseren van je investeringsdoelen.

Volledige omschrijving

Vergelijkbaar aanbod in Paramaribo

Paramaribo Hotel
Paramaribo Hotel
Paramaribo - Suriname
€ 2.750.000 k.k.
Hotel / Horeca
  |  12 kamers