Home Buitenland Investeringsmogelijkheden Valencia

Kenmerken beleggingspand Investeringsmogelijkheden Valencia

Vraagprijs
€ 440.000 k.k.
Soort beleggingspanden
Beleggingspand
Aangeboden sinds
Ouder dan 2 maanden
Beschikbaarheid
per direct
Aantal kamers
5
Slaapkamers
4
Perceeloppervlakte
140 m2
Woonoppervlakte
140 m2
Betrokken: Partner Valencia
Guido  van Maaren

Guido van Maaren
owner platform

Omschrijving beleggingspand te koop in Valencia

Investeringsmogelijkheden Valencia

Ons ervaren team staat klaar om u zorgeloze investeringsmogelijkheden te bieden in Valencia. Met onze expertise en uitgebreide lokale netwerk selecteren we de beste vastgoedprojecten voor investeerders, wat resulteert in een veilige maandelijkse inkomstenstroom.

Wij presenteren u een prachtig, ruim en volledig gerenoveerd appartement met een terras. Gelegen op een rustige maar centrale locatie in Extramurs, Valencia, is dit appartement onlangs volledig gerenoveerd en gemeubileerd (in gebruik genomen vanaf 1 juni 2022). Het is een unieke kans voor een stabiele investering in uw eigen buitenlandse thuis.

Een van onze meest recente projecten is een volledig gerenoveerd en gemeubileerd appartement met 4 slaapkamers, 2 badkamers en een groot terras. De totale projectkosten bedragen €325.000 voor een oppervlakte van 140 m². Met een jaarlijkse huur na vaste lasten van €26.000 en een brutorendement van 8,5%, biedt dit project een aantrekkelijke investeringsmogelijkheid met een verwachte waardestijging van 25% (dankzij marktaankoop en interne renovatie).

Hoe werkt het? Wij beheren het volledige proces, van aankoop tot renovatie en decoratie, met behulp van onze ervaren partners. Wij zorgen voor professionele internationale huurders om het beste rendement op uw investering te garanderen. Met diepgaande kennis van de lokale markt en sterke connecties in Valencia, presenteren wij u de meest veelbelovende investeringsprojecten die het comfort van bewoners in gedachten houden.

Optioneel bieden wij een verhuurservice aan via ons eigen coliving concept, waarbij betrouwbare huurders worden verzorgd. Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner in het buitenland die uw vastgoedinvesteringen serieus neemt, bekijk dan onze voltooide vastgoedprojecten en ontdek het potentieel voor veilige en stabiele inkomsten. Investeer met vertrouwen met Vastiva! Neem vandaag nog contact op om uw investeringsreis te beginnen.

 

Volledige omschrijving

Plattegrond 1

Plattegrond 2

Vergelijkbaar aanbod in Valencia

Investeringsmogelijkheden Valencia
Investeringsmogelijkheden Valencia
Valencia - Spanje
€ 440.000 k.k.
Beleggingspand
  |  140m2
  |  5 kamers