Home Buitenland Bar in Jijona

Kenmerken beleggingspand Bar in Jijona

Vraagprijs
€ 75.000 k.k.
Soort beleggingspanden
Beleggingspand
Aangeboden sinds
Ouder dan 2 maanden
Beschikbaarheid
direct
Aantal kamers
2
Slaapkamers
3
Perceeloppervlakte
150 m2
Woonoppervlakte
130 m2
Guido  van Maaren

Guido van Maaren
owner platform

Omschrijving beleggingspand te koop in Jijona

Bar in Jijona

Jijona Investering met rendement

Dit leuke echte Spaanse bar ligt in de gemeente Jijona boven het centrum, Jijona is een gemeente in de Spaanse provincie Alicante in de regio Valencia, met een oppervlakte van 164 km². In 2018 telde Jijona 11553 inwoners. 

Jijona geniet internationaal enige bekendheid door de productie van turrón, een zachte noga-achtige lekkernij, en er komen lading toeristen heen voor dit lekkernij.

Dit is nu zo investering waarbij je gewoon zonder problemen een top rendement kan maken, zonder risico, deze investering kunnen wij zelfs voor 60% bij de bank onderbrengen tegen een rente van 2.1%

Het Café bar is verhuurt en dit draait goed op de lokale bevolking en daardoor ook nooit problemen met de betalingen, ook de woning er boven kan je goed via Airbnb of via ons kunt u dit ook verhuren.

Het appartement moet een kleine verbouwing hebben de huidige pand eigenaar zal hier een stukje in mee financieren, hier is rekening mee gehouden maar dit na het eerste gesprek met de kopers, wat hun wensen zijn, ook zal de buitenzijden geheel door de koper in de kleur worden geschilderd die de kopers zouden willen, en in het straat beeld past.

Het pand (café)verhuurd: prijs € 350,- ex per mnd

Appartement verhuurt per week € 250,- per week 

Volledige omschrijving

Vergelijkbaar aanbod in Jijona

Bar in Jijona
Bar in Jijona
Jijona - Spanje
€ 75.000 k.k.
Beleggingspand
  |  130m2
  |  2 kamers