Home Buitenland Camino Cabanes

Omschrijving beleggingspand Camino Cabanes

De traditionele finca met 2 gastenverblijven ligt op een rustig en privé terrein van 14.000m2.

De finca is te bereiken via een lange oprijlaan, links van de ingang is er een tuin met een grote vijver, rechts aan het einde van de ingang is er een grote garage met parkeergelegenheid voor 9 auto's.

De finca heeft een grote open naya, van hieruit heeft u toegang tot de woonkamer met open haard en een grote eetkamer en tot een traditionele keuken. Op de bovenverdieping is er een kantoorruimte of te gebruiken als studio, met een slaapkamer en een badkamer. Via de woonkamer is er toegang tot een achtertuin, waar het zwembad zich bevindt.

Er is een buitenkeuken, een appartement met 2 slaapkamers en een badkamer.
Een gebouw met een grote woonkamer, met een slaapkamer en een badkamer.

Gastenverblijf 1 heeft een open naya, een woon-eetkamer met open keuken en een badkamer, op de eerste verdieping is de slaapkamer met dakterras.

Gastenverblijf 2 heeft een open naya, een woon-eetkamer met open keuken, twee slaapkamers en een badkamer. Er is een buitenkeuken met bar en verschillende relaxruimtes op het terrein.

In de tuin staan talrijke fruitbomen en sinaasappelbomen.

Een buitengewone kans om drie traditionele huizen met een totale woonoppervlakte van 850m2 te bezitten op een perceel van 14.000m2, op loopafstand naar het strand. Het heeft de potentie om te functioneren voor verschillende commerciele doeleinden zoals een verhuurobject, of als een yogacentrum.

Volledige omschrijving