Home Buitenland Marchuquera

Omschrijving ontwikkeling Marchuquera

Ontdek de unieke kans om te investeren in een prachtige finca, gelegen op slechts 8 km van de zonnige stranden van Gandia en ongeveer 65 kilometer ten zuiden van het bruisende Valencia. Met een indrukwekkende bebouwde oppervlakte van meer dan 1300m2 op een uitgestrekt grondstuk van 200.000m2, biedt deze finca een zeldzame gelegenheid voor een investering met ongekend potentieel.

Met in totaal 15 ruime slaapkamers en evenzoveel badkamers, verschillende woonkamers en keukens, is deze finca ideaal voor wie op zoek is naar luxe en comfort. Een uitgestrekte binnenplaats, een 4-holes golfbaan, een tennisbaan en een ruime garage voegen een extra dimensie toe aan deze exclusieve eigendom.

Bovendien staat er op het grondstuk een extra woning van meer dan 200m2, momenteel in gebruik als opslag voor tuinbenodigdheden. Deze woning kan eenvoudig worden omgezet in een extra woonruimte, waardoor de mogelijkheden voor deze investering nog verder worden vergroot.

Het grondstuk herbergt ook een lucratieve sinaasappelplantage, die naar schatting jaarlijks ongeveer € 100.000 winst kan genereren, afhankelijk van de prijs van sinaasappels op de markt. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om (vakantie)woningen te realiseren, waardoor het rendement op deze investering verder kan worden geoptimaliseerd.

Dit landgoed biedt een unieke gelegenheid voor ondernemers met visie, of het nu gaat om de ontwikkeling van een exclusief hotel, de oprichting van een bed & breakfast, of het creëren van luxe vakantieverblijven. Aarzel niet om deze investeringskans te grijpen en profiteer van de ongekende mogelijkheden die deze finca in de betoverende omgeving van Gandia, Spanje te bieden heeft.

Volledige omschrijving

Plattegrond 1