Home Buitenland Yellow Haven Lodge

Kenmerken hotel / horeca Yellow Haven Lodge

Vraagprijs
€ 1.500.000 k.k.
Soort beleggingspanden
Hotel / Horeca
Aangeboden sinds
Ouder dan 2 maanden
Beschikbaarheid
Per direct
Vastiva B.V. vraagt een courtage van 2% (ex. BTW) aan de koper.
Guido  van Maaren

Guido van Maaren
owner platform

Omschrijving hotel / horeca te koop in Kampala

Yellow Haven Lodge

Welkom bij Yellow Haven Lodge, een prachtige oase van rust en schoonheid aan de oevers van Lake Victoria. Sinds de opening in 2013 hebben we met trots onze deuren geopend voor reizigers van over de hele wereld. Onze lodge biedt een verscheidenheid aan accommodaties, waaronder 6 appartementen, 4 kamers (waarvan 2 met 2 kamers in 1 ruimte), een boomhut en zelfs een grot, waardoor je kunt kiezen wat het beste bij jouw wensen past.

Temidden van onze natuurlijke tuin, compleet met een betoverende vijver en een zacht zandstrand, bieden we de perfecte setting voor ontspanning en plezier. Geniet van heerlijke barbecues en versgebakken pizza's in onze buitenkeuken, ontspan je in onze massage ruimte en sauna, of proef de heerlijke gerechten in ons Iers/Nederlands bar restaurant.

Met in totaal ongeveer 1000 m2 aan ruimtes en balkons, bieden we ruime en comfortabele plekken om te ontspannen en te genieten van het prachtige uitzicht op Lake Victoria. Onze eigenaren zijn een deel van hun tijd in Amsterdam en het andere deel in ons penthouse appartement op de lodge, zodat je altijd in goede handen bent. In hun afwezigheid wordt de lodge beheerd door onze Nederlandse manager, die toezicht houdt op het reilen en zeilen.

Het hart van onze lodge wordt gevormd door ons toegewijde lokale personeel. Met 1 administrateur/manager, 1 chef, 1,5 souschef, 1,5 bar/seveerster, 5 huishoudelijke medewerkers, 3 bewakers, 1 tuinman en 1 klusjesman, staan we altijd klaar om jouw verblijf onvergetelijk te maken. Bovendien hebben we een netwerk van ZZP'ers voor wandeltochten, fietstochten, city trips, safaris en diverse diensten.

Bij Yellow Haven Lodge draait het om diversiteit en inkomstenbronnen. We verwelkomen gasten voor het huren van kamers en appartementen, evenals het organiseren van vergaderruimtes en retreats. Onze restaurants en bars zijn beschikbaar op reservering, zodat je in alle rust kunt genieten van culinaire hoogstandjes. We bieden zelfs fietsenverhuur en archiefopslag voor NGO's.

Blijf op de hoogte van onze avonturen en ervaringen door onze Tripadvisor-beoordelingen te bekijken, ons te volgen op Instagram met de hashtag #yellowhaven, ons te volgen op Facebook en onze eigen website te bezoeken op www.yellowhaven.com. Ook kun je ons vinden op Booking.com: https://www.booking.com/hotel/ug/yellow-haven-lodge.nl.html

Ontdek de magie van Yellow Haven Lodge, waar elk moment een nieuwe herinnering wordt en elke hoek een nieuw avontuur biedt.

Volledige omschrijving

Vergelijkbaar aanbod in Kampala

Yellow Haven Lodge
Yellow Haven Lodge
Kampala - Oeganda
€ 1.500.000 k.k.
Hotel / Horeca