Home Buitenland 5.5 hectares berg land te koop

Kenmerken ontwikkeling 5.5 hectares berg land te koop

Vraagprijs
€ 1.160.000
Soort beleggingspanden
Ontwikkeling
Aangeboden sinds
Ouder dan 2 maanden
Beschikbaarheid
Per direct
Perceeloppervlakte
55580 m2

Omschrijving ontwikkeling 5.5 hectares berg land te koop

Dit buitengewone stuk land beslaat maar liefst 550 are en bevindt zich aan de zuidelijke voet van de majestueuze berg Batu Karu in Tabanan, Bali. Gelegen in de nabijheid van de traditionele boerendorpen Wanagiri en Saribuana, is deze unieke locatie slechts 1 uur en 45 minuten verwijderd van de luchthaven, toegankelijk via een recentelijk geasfalteerde weg die in 2017 is vernieuwd. De totale prijs bedraagt 19.453.000.000 IDR.

Dit stuk land vertegenwoordigt een waar stukje ongerept, groen en puur paradijs - het authentieke Bali zoals het ooit was. Gelegen op een hoogte van 600 meter boven zeeniveau, geniet u hier het hele jaar door van een aangenaam koel klimaat en een verfrissende bries. Een panoramisch uitzicht strekt zich uit in alle richtingen, met weelderige rijstvelden, bossen en majestueuze bergen. Het land herbergt twee natuurlijke bronnen voor drinkwater en is aangesloten op het 'subak'-systeem, wat zorgt voor een constante aanvoer van zuiver water.

Met honderden koffieplanten, 150 kruidnagelbomen, durianbomen, talrijke kokospalmen, vruchtdragende bomen, een visvijver en zelfs 1 hectare eigen rijstterrassen, biedt dit land het ideale canvas voor de ontwikkeling van een luxe eco-resort. Natuurlijk is het ook mogelijk om hier meerdere villa's te realiseren. Dankzij de vele hoogwaardige voedselleveranciers op Bali, kunt u in alle comfort genieten van lokale producten, zelfs in een afgelegen omgeving. Bovendien bieden de plaatselijke markten een overvloed aan verse groenten en fruit. Met enige inspanning kunt u zelfs uw eigen biologische groenten verbouwen, kippen houden voor eieren en vlees, en meer. Kortom, u kunt hier zelfvoorzienend zijn!

Het land heeft twee toegangswegen vanaf de hoofdweg, waarvan er een eigendom is van het land zelf.

Dit vormt een uitstekende investeringskans in een gebied met enorm toeristisch potentieel. Terwijl andere gebieden vaak druk en prijzig zijn, biedt deze plek het rustige en dromerige Bali waar u naar verlangt, zowel voor privégebruik als commerciële doeleinden. Het land beschikt over een bescheiden lokaal huis met een woonkamer, 2 slaapkamers, een keuken en een moderne badkamer, waardoor houders van een KITAS (tijdelijk verblijf) direct Hak Pakai-status kunnen aanvragen zonder direct te hoeven bouwen. Dit huis is tevens geschikt als verblijf voor een verzorger/jaga en zijn gezin.

Hoewel foto's deze plek prachtig in beeld brengen, kunnen ze niet volledig de ware schoonheid en magie van dit paradijs weergeven. Wij nodigen u graag uit om ons te bezoeken en deze betoverende locatie zelf te ervaren.

Het land wordt aangeboden met een freehold eigendomstitel en is beschikbaar voor Rp 35 miljoen per are. Opdeling van het land is niet mogelijk; het wordt in zijn geheel verkocht.

Volledige omschrijving

Plattegrond 1