Home Buitenland Boutique hotel te koop nabij Ubud

Kenmerken hotel / horeca Boutique hotel te koop nabij Ubud

Vraagprijs
€ 325.000
Soort beleggingspanden
Hotel / Horeca
Aangeboden sinds
Ouder dan 2 maanden
Beschikbaarheid
Per direct
Bouwjaar
2018
Aantal kamers
3
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Perceeloppervlakte
765 m2
Woonoppervlakte
300 m2
Robert Lens

Robert Lens
Real Estate Agent Bali

Omschrijving hotel / horeca te koop in Ubud

Boutique hotel te koop nabij Ubud

Boutique Hotel Met Potentieel – Regio UBUD

Maak kennis met een buitengewone investeringskans nabij het centrum van het culturele hart van Bali, Ubud – een opvallend boetiekhotel in Balinese stijl, met zowel de mogelijkheid tot freehold or leasehold aankoop. Temidden van de rustige natuur biedt dit betoverende hotel een unieke mix van traditionele architectuur en modern comfort.

Het boetiekhotel draait succesvol als bedrijf en deelt vooral met haar gasten de unieke Balinese cultuur door middel van de traditionele dorpservaring. Veel gasten keren steeds terug naar dit geliefde hotel. Sinds de opening in 2018 is het hotel hoog gewaardeerd en geniet het van een uitstekend rendement en heeft het een gemiddelde bezettingsgraad van 75%+.

Na zorgvuldige overweging heeft de eigenaar besloten het hotel te verkoop aan te bieden. Dit familiebedrijf heeft vijf jaar succesvol gedraaid, en nu is het tijd voor nieuwe leiders met frisse ideeën en energie om het stokje over te nemen. Dit unieke bezit biedt een zeldzame kans voor geschikte eigenaren om het over te nemen.

Kenmerken van het pand:

Locatie: Gelegen aan een rivier, op slechts 15 minuten van het centrum van Ubud, het culturele epicentrum van Bali. Dit boetiekhotel is een vredig toevluchtsoord met adembenemend uitzicht op de rivier en de weelderige jungle.

Accommodatie: Het pand beslaat een stuk land van 765m2 en beschikt over 3 vrijstaande Lumbung-bungalows, volledig gemeubileerd met airconditioning en een prachtig uitzicht op de weelderige jungle. Elke bungalow is doordacht ontworpen met een open leefruimte en een uniek vormgegeven open badkamer. Gasten ervaren een directe verbinding met de natuur terwijl ze genieten van het comfort van een privé-sanctuary.

Uitbreidingsmogelijkheden: Met voldoende ruimte biedt het hotel mogelijkheden voor uitbreiding. Er is ruimte voor 2 extra bungalows en een speciale SPA-faciliteit, wat de capaciteit vergroot om meer gasten aan te trekken en de inkomsten te verhogen.

Positieve recensies: Met een gevestigde aanwezigheid op gerenommeerde reiswebsites heeft het boetiekhotel lof en loyaliteit ontvangen van tevreden klanten. Positieve recensies benadrukken de aantrekkingskracht en dragen bij aan een sterke online reputatie.

Renovatiemogelijkheden: Ondanks de charme nodigt het hotel een toekomstige eigenaar uit om een persoonlijke touch en visie toe te voegen. Door strategische renovatie en modernisering kan het boetiekhotel naar nieuwe hoogten worden getild, wat zorgt voor een verfrissende en boeiende ervaring voor gasten.

Investering aantrekkelijkheid: Bali's toeristische sector blijft groeien, waardoor dit boetiekhotel een aantrekkelijke investeringsmogelijkheid is. Het unieke Balinese ontwerp, gecombineerd met uitbreidingsmogelijkheden, maakt het pand ideaal voor investeerders die willen profiteren van de groeiende toeristenindustrie in Bali. Het gebied wordt steeds populairder, zelfs met diverse grote villa-projecten in ontwikkeling tijdens de pandemie. Het hotel staat te koop met een freehold titel of een lease van 30 jaar met de mogelijkheid tot verlenging. Alle benodigde vergunningen en licenties zijn aanwezig.

!!! Prijs voor 30 Jaar Lease: IDR 5.400.000.000. – Prijs voor freehold is op aanvraag !!! Dit is een geweldige zakelijke kans voor een nieuwe investeerder, aangezien het volledige hotel tegen een gereduceerde prijs wordt verkocht. Het hotel wordt volledig gemeubileerd en uitgerust verkocht. Vanwege de aantrekkelijke aankoopprijs kunnen de nieuwe eigenaren het bedrijf voortzetten en veranderingen aanbrengen. Het hotel heeft wat opknapwerk en renovaties nodig.

Neem contact met ons op voor Meer Informatie: Voor gedetailleerde informatie of om een privé-inspectie te plannen, neem contact met ons op. Grijp deze kans om de trotse eigenaar te worden van een uniek boetiekhotel in Bali, waar natuur, traditie en moderne luxe samenkomen.

Volledige omschrijving

Vergelijkbaar aanbod in Ubud

3 Slaapkamer villa nabij Ubud
3 Slaapkamer villa nabij Ubud
Ubud - Indonesie
USD 465.000
Villa
  |  352m2
  |  2024
Off-plan futuristisch nieuwbouw project
Off-plan futuristisch nieuwbouw project
Ubud - Indonesie
USD 57.000 Vanaf
Ontwikkeling
  |  19m2
  |  2026
Boutique hotel te koop nabij Ubud
Boutique hotel te koop nabij Ubud
Ubud - Indonesie
€ 325.000
Hotel / Horeca
  |  300m2
  |  2018