Home Buitenland 46 Are bijna beachfront land

Kenmerken ontwikkeling 46 Are bijna beachfront land

Vraagprijs
€ 1.125.000
Soort beleggingspanden
Ontwikkeling
Aangeboden sinds
Ouder dan 2 maanden
Beschikbaarheid
Per direct
Perceeloppervlakte
4655 m2

Omschrijving ontwikkeling 46 Are bijna beachfront land

Ontdek een Stukje Paradijs in Saba, Bali: Uniek 46,55 Are Freehold Land te Koop

Stap in de ongeëvenaarde schoonheid van het kustdorp Saba, Bali, met dit uitzonderlijke stuk freehold land van 46,55 are.

Dichtbij Saba Beach: Geniet van ochtendwandelingen op het strand en schilderachtige zonsopgangen, want dit land ligt op korte loopafstand van Saba Beach. De oceaancharme is altijd binnen handbereik.

Weelderige, Tropische Oase: Omarm de natuur in een weelderig tropisch landschap. Dit land biedt een serene oase weg van de drukte, waar u de rust van ritselende bladeren en zingende vogels ervaart.

Aan de Rivier: Gelegen langs een rustige rivier biedt dit land een vredige sfeer, perfect voor ontspanning en inspiratie.

Moderne Gemakken in de Buurt: Uw gezondheid en welzijn zijn gewaarborgd met een ultramodern internationaal ziekenhuis op slechts 5 minuten afstand, wat de rust van Saba combineert met eersteklas gezondheidszorg.

Onbegrensde Mogelijkheden: Of u nu een tropische privéwoning of een luxe villacomplex voor ogen heeft, dit stuk grond is een leeg canvas dat wacht op uw visie.

Waarom Saba, Bali?: Saba, Bali, biedt niet alleen natuurlijke schoonheid, maar ook een unieke charme met serene stranden, rijke cultuur en warme gastvrijheid. Het is een begeerde bestemming om te wonen en te investeren.

Dit stuk grond in Saba, Bali, is niet zomaar een stuk land, het is de belofte van een verwezenlijkte droom. Zeldzame kansen als deze wachten niet. Claim vandaag nog uw stukje paradijs!

Details van de eigendom:

  • Grootte van het land: 46,55 are (4655m2)
  • Titel: Freehold, 2 Certificaten
  • Bestemming: Residentieel (Perumahan)
  • Elektriciteit en water beschikbaar
  • Toegang: 4 meter breed
  • Afmetingen: 69m x 66m
  • Gericht: Oost
  • Uitzicht: Rivier, Weelderige tropische bomen

Het stuk grond is te koop met een freehold-titel voor IDR 400 miljoen per are (100 m²). De totale prijs voor 46,55 are is IDR 18,62 miljard. Grijp deze unieke kans voor uw eigen stukje paradijs!

Volledige omschrijving

Plattegrond 1