Home Buitenland Pecatu 2 slaapkamer off-plan villa

Kenmerken beleggingspand Pecatu 2 slaapkamer off-plan villa

Vraagprijs
USD 325.000
Soort beleggingspanden
Beleggingspand
Aangeboden sinds
Ouder dan 2 maanden
Beschikbaarheid
Zomer 2024
Bouwjaar
2024
Aantal kamers
3
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Perceeloppervlakte
300 m2
Woonoppervlakte
110 m2

Omschrijving beleggingspand Pecatu 2 slaapkamer off-plan villa

Luxe Villa in Pecatu, Uluwatu met 2 Slaapkamers - Jouw Unieke Investeringskans!

Ontdek een stukje paradijs in Uluwatu, waar jouw dromen werkelijkheid kunnen worden.

Deze verbluffende villa, gelegen in het betoverende Pecatu, is niet zomaar een vastgoedaanbod; het is een kans voor jou om te investeren in een weelderige oase van rust en stijl. Deze droomvilla is momenteel in aanbouw door een gepassioneerde projectontwikkelaar, gedreven door het verlangen om comfortabele en stijlvolle villa's te creëren. Het team achter dit project bestaat uit toonaangevende architecten, getalenteerde interieurontwerpers en ervaren landschapsarchitecten die zich inzetten voor het bouwen van hoogwaardige, droomwoningen.

Waarom Uluwatu?

Uluwatu, gelegen in het zuiden van Bali, is synoniem met betoverende blauwe golven, witte zandstranden, majestueuze zeekliffen en geweldige surfmogelijkheden. Dit gebied wordt steeds populairder en ontwikkelt zich snel. In vergelijking met andere delen van Bali is Uluwatu relatief onderontwikkeld wat luxe privévilla's betreft, waardoor dit project een aantrekkelijke investeringsmogelijkheid biedt.

De Villa - Een Oase van Luxe:

Deze luxe villa met twee slaapkamers is ontworpen voor ontspanning en ontsnapping aan de dagelijkse stress. Bij aankomst word je begroet door een weelderig aangelegde tuin en een villa in Joglo-stijl, gebouwd met natuursteen. De villa beschikt over een uitnodigend zwembad met een royaal pooldeck en comfortabele ligstoelen. Een aparte zithoek met een open vuur biedt de perfecte setting voor gezellige diners met vrienden.

Grote ramen van vloer tot plafond in de ruime woonkamer zorgen ervoor dat het interieur baadt in natuurlijk licht gedurende de hele dag. Aan beide zijden van de villa bevinden zich twee royale slaapkamers, elk met een ensuite badkamer, douche en een luxe buitenbad. De villa is volledig gemeubileerd met hoogwaardige, stijlvolle meubels en accessoires, waardoor je direct kunt genieten van jouw toevluchtsoord.

Een Slimme Investering:

Deze unieke villa wordt geleverd met een huurcontract dat doorloopt tot 2048. Hier zijn enkele redenen waarom je zou moeten overwegen te investeren in dit project:

  • Groeiend Uluwatu: Uluwatu is een hotspot voor toerisme en investeringen en blijft in populariteit groeien.

  • Luxe en Stijl: De villa is doordrenkt met luxe en stijl, wat aantrekkelijk is voor veeleisende reizigers.

  • Projectontwikkelaar met Passie: Het project wordt geleid door gepassioneerde experts die zich toeleggen op het creëren van droomvilla's.

  • Direct Genieten of Verhuren: Of je nu op zoek bent naar een eigen toevluchtsoord of een investering die directe inkomsten genereert, deze villa biedt beide mogelijkheden.

Mis deze kans niet om een stukje paradijs te bezitten in het prachtige Uluwatu. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om deze droomvilla te bezichtigen. Investeer in jouw toekomst met deze exclusieve mogelijkheid!

• Bali behoort tot de meest geliefde toeristische bestemmingen ter wereld, met een jaarlijkse stroom van meer dan 6,3 miljoen bezoekers in 2019. Nu de wereldwijde reisbeperkingen worden versoepeld, is het aantal toeristen snel groeiende. Dit maakt het huidige moment bijzonder gunstig voor investeringen in dit paradijs.

• Indonesië omarmt buitenlandse investeerders in onroerend goed met open armen.

• Het is belangrijk om te benadrukken dat er geen vereisten zijn voor ingezetenschap of Indonesisch staatsburgerschap om te kunnen investeren.

• De vraag naar vakantieverhuur groeit gestaag.

• Luxe privévilla's met 1-2 slaapkamers zijn schaars in de betoverende Uluwatu-regio.

• Genereer indrukwekkende jaarlijkse huurinkomsten, variërend van $ 59.000 tot $ 82.000 USD.

• Profiteer van aanzienlijke jaarlijkse huurwinsten, tussen de $ 37.000 en $ 52.000 USD.

• Realiseer een solide dubbelcijferig jaarlijks nettohuurrendement van 16,5% tot 18%.

• Geniet van passief inkomen met een beheerder die alle aspecten van villa-verhuur en onderhoud verzorgt.

• Prognose: Verwachte huurinkomsten van circa $ 1,6 miljoen tot $ 2,2 miljoen USD over een periode van 24 jaar.

• Bereik een verwacht intern rendement (IRR) van 16% tot 18% over een periode van 24 jaar.

• Bovendien bestaat de mogelijkheid tot een verlengbare leaseovereenkomst, waardoor je investering nog meer potentieel biedt.

Volledige omschrijving

Plattegrond 1