Home Buitenland 2 Slaapkamer off-plan villas

Kenmerken beleggingspand 2 Slaapkamer off-plan villas

Vraagprijs
USD 360.000
Soort beleggingspanden
Beleggingspand
Aangeboden sinds
Ouder dan 2 maanden
Beschikbaarheid
November 2024
Bouwjaar
2024
Aantal kamers
3
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Perceeloppervlakte
200 m2
Woonoppervlakte
150 m2

Omschrijving beleggingspand 2 Slaapkamer off-plan villas

Melasti off-plan villas te koop

In de buurt van het mooie strand van Melasti, in het zuiden van Bali, wordt momenteel de eerste schop in de grond gezet voor de ontwikkeling van een luxe villa complex.

Dit complex zal bestaan uit 3 typen villa’s : Superior, The Luxe en Executive.

In deze listing behandelen we het type Superior.

Type Superior is een modern type villa met 2 verdiepingen. 
Op de begane grond vinden we de ruime woonkamer bestaande uit een lounge gedeelte en een open keuken gedeelte. Deze woonruimte is een loft, waarbij de grote glazen pui en het hoge dak  het ruimtelijke effect in deze woonkamer versterken.
Bij de ingang is een extra kamer gecreeerd die dienst kan doen als kantoor. Dit kan een perfecte rustige werkplek zijn voor een digital nomad. Natuurlijk kan deze ruimte ook op andere manieren worden ingedeeld, denk aan een game room, spa of kleine werkplaats. 
Onder de trap bevindt zich een gasten toilet.

Gaan we naar boven, dan vinden we hier 2 ruime slaapkames. Beide kamers zijn vrijwel even groot en elk heeft de beschikking over zijn eigen en-suite badkamer. 

In de tuin bevindt zich een zwembad van 3 bij 5 meter groot. Bij de ingang is een ruimte voor een paar motoren en er is eventueel ruimte op het complex aanwezig om een auto te parkeren.

Op het complex wordt een restaurant en spa gebouwd.

De villas worden gebouwd op korte afstand van het Melasti strand. Een aantrekkelijke locatie. Melasti is een nieuwe populaire strand bestemming aan het worden in het zuiden van Bali.
De meeste faciliteiten zoals winkels, restaurants en scholen zijn binnen een redelijke tijd vanuit de villas te bereiken. 

De verwachting is dat de oplevering van de villa’s rond November 2024 zal plaatsvinden. 

Volledige omschrijving

Plattegrond 1