Home Buitenland 80 Are land met uitzicht over rijstvelden

Kenmerken ontwikkeling 80 Are land met uitzicht over rijstvelden

Vraagprijs
€ 339.000
Soort beleggingspanden
Ontwikkeling
Aangeboden sinds
Ouder dan 2 maanden
Beschikbaarheid
Per direct
Perceeloppervlakte
8060 m2

Omschrijving ontwikkeling 80 Are land met uitzicht over rijstvelden

Ontdek de adembenemende schoonheid van Gunung Salak met dit uitzonderlijke stuk grond. Verscholen in een opkomend gebied dat zich richt op ecotoerisme, beslaat dit stuk freehold land maar liefst 80 are, en biedt u eindeloze mogelijkheden voor uw droomproject.

Bereid u voor om betoverd te worden door het prachtige uitzicht op de weelderige rijstvelden die zich voor u uitstrekken. Dankzij een groene-zone-regeling zorgen deze rijstvelden voor een blijvend panorama van natuurlijke pracht, vrij van enige storende ontwikkeling.

Stel u voor dat u elke dag wakker wordt met de serene schoonheid van het groene kunstwerk van de natuur.

De langgerekte vorm van dit stuk grond strekt zich uit van de weg naar het westen en biedt een ideaal canvas voor uw eigen privélandgoed of een sfeervol bungalowresort. Stelt u zich een reeks bungalows voor, die harmonieus naast elkaar zijn geplaatst, waarbij elke accommodatie uitkijkt over de pittoreske rijstvelden en een indrukwekkend uitzicht biedt.

Gelegen in het dorp Gunung Salak, op slechts een half uur rijden van de stad Tabanan, heeft u het gemak van nabijgelegen winkels voor al uw behoeften. Bovendien, met de luchthaven op slechts 1,5 tot 2 uur afstand, heeft u gemakkelijke toegang tot binnenlands en internationaal reizen.

Gunung Salak heeft al het concept van eco-resorts omarmd, wat de toewijding van het gebied aan duurzaam toerisme weerspiegelt. Door in dit land te investeren, sluit u zich aan bij een gemeenschap die de natuurlijke omgeving waardeert en koestert.

Ongetwijfeld is het meest opvallende kenmerk van dit stuk grond zijn verhoogde positie en langgerekte vorm, die de meest adembenemende uitzichten op de vallei biedt. Laat u onderdompelen in rust terwijl u geniet van de schoonheid van deze opmerkelijke omgeving.

Mis de kans niet om een stukje paradijs in Gunung Salak te bezitten. Creëer uw eigen toevluchtsoord te midden van de pracht van de natuur, waar elke dag gevuld is met adembenemende landschappen en eindeloze mogelijkheden.

Totale prijs is IDR 5.642.000.000. Aspek voor dit land is aanwezig, daardoor heeft u de garantie dat u uiteindelijk op dit land mag bouwen. Investeer vandaag in dit unieke stuk grond en maak uw dromen werkelijkheid.

Volledige omschrijving

Plattegrond 1

Plattegrond 2