Home Buitenland Balangan off-plan penthouse

Kenmerken beleggingspand Balangan off-plan penthouse

Vraagprijs
USD 185.000
Soort beleggingspanden
Beleggingspand
Aangeboden sinds
Ouder dan 2 maanden
Beschikbaarheid
Zomer 2024
Bouwjaar
2024
Aantal kamers
1
Slaapkamers
1
Badkamers
1
Perceeloppervlakte
85 m2
Woonoppervlakte
65 m2

Omschrijving beleggingspand Balangan off-plan penthouse

Ben jij op zoek naar een unieke investeringsmogelijkheid in Balangan? Dan hebben we goed nieuws voor je! We bieden een gloednieuw bouwproject aan met 3 stijlvolle penthouses, gelegen in een complex van in totaal 3 lofts en 3 penthouses. Het beste van alles? Deze woningen worden aangeboden met een strata eigendomstitel, wat betekent dat zowel Indonesische als buitenlandse investeerders hier van kunnen profiteren.

Een van de kenmerken die dit complex echt bijzonder maakt, is de aandacht voor privacy. Iedere eigenaar krijgt zijn eigen stukje paradijs. De penthouse-eigenaren genieten van een prachtig uitzicht naar het westen en hebben zelfs hun eigen balkon met een jacuzzi. De indeling van de penthouses is slim ontworpen, met een grote open ruimte die een slaapkamer, badkamer, zitkamer en keuken omvat. Een scheidingswand creëert een gezellige scheiding tussen het woongedeelte en het slaapgedeelte.

Elk penthouse is royaal bemeten, met een oppervlakte van 65 vierkante meter. Daarnaast beschikken ze over een ruim 20 vierkante meter groot, deels overdekt terras waar je kunt ontspannen in de jacuzzi. De afwerking van de penthouses is van hoge kwaliteit, met rustige kleuren en materialen die een sfeer van luxe creëren. Grote glazen ramen zorgen voor een ruimtelijk gevoel en overvloedig natuurlijk licht. Of je nu als digital nomad wilt werken of gewoon wilt ontspannen na een dag surfen op de nabijgelegen surfspots, deze penthouses bieden de perfecte plek.

Parkeren is geen enkel probleem, want bij de ingang zijn verschillende parkeermogelijkheden voor motoren beschikbaar.

Dit complex wordt gebouwd in het bruisende Balangan, waar je een overvloed aan cafés en restaurants in de buurt zult vinden. Binnen slechts 15 minuten rijden kun je de bekende en populaire surfstranden bereiken. Dit gebied trekt een jong en trendy publiek dat wil genieten van het goede leven dat Bali te bieden heeft. En nu kun jij deel uitmaken van deze levensstijl met deze luxe penthouses. Bovendien worden de penthouses geleverd met een verhuurlicentie, waardoor je een aantrekkelijk rendement op je investering kunt verwachten.

Als eigenaar heb je de flexibiliteit om permanent in de woning te verblijven of het beheer te vragen om de verhuur voor je te regelen. Als je zelf de verhuur wilt regelen, staat het je vrij. En hier is nog een slimme suggestie: waarom zou je niet een penthouse kopen voor je eigen gebruik en een loft voor verhuur? Zo haal je het beste uit beide werelden.

Deze woningen worden aangeboden met een strata titel, iets wat niet vaak voorkomt op Bali. Dit biedt buitenlanders de mogelijkheid om een soort freehold woning te verwerven.

De bouw is gestart in augustus 2023 en het hele complex wordt naar verwachting in de zomer van 2024 opgeleverd. Dit is je kans om te investeren in een stukje paradijs in het prachtige Balangan. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie en om deze geweldige kans niet te missen.

Volledige omschrijving

Plattegrond 1