Home Buitenland Balangan off-plan lofts

Kenmerken beleggingspand Balangan off-plan lofts

Vraagprijs
USD 360.000
Soort beleggingspanden
Beleggingspand
Aangeboden sinds
Ouder dan 2 maanden
Bouwjaar
2024
Aantal kamers
3
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Perceeloppervlakte
165 m2
Woonoppervlakte
130 m2
Robert Lens

Robert Lens
Real Estate Agent Bali

Omschrijving beleggingspand te koop in Balangan

Balangan off-plan lofts

Wil je graag investeren in een nieuw bouwproject in Balangan? Dan hebben we goed nieuws voor je! Dit complex bestaat uit 3 prachtige lofts en 3 luxe penthouses, en ze zijn nu te koop. Wat deze woningen nog interessanter maakt, is dat ze worden aangeboden met een strata eigendomstitel, wat vergelijkbaar is met een freehold titel. Dit betekent dat zowel Indonesische als buitenlandse investeerders hier hun kans kunnen grijpen.

Wat dit complex echt bijzonder maakt, is de aandacht voor privacy. Iedere eigenaar krijgt de ruimte en rust die ze verdienen. De eigenaren van de lofts hebben hun eigen privézwembad en genieten van een prachtig uitzicht naar het oosten. Aan de andere kant hebben de eigenaren van de penthouses een adembenemend uitzicht naar het westen.

Laten we eens in detail naar de lofts kijken. Deze lofts beslaan maar liefst 2 verdiepingen, wat betekent dat ze ongeveer twee keer zo groot zijn als de penthouses. Met een woonoppervlak van 130m2 en een tuin van 35m2, heb je hier alle ruimte om te genieten. De lofts worden 7 meter hoog, met volledig glazen muren aan de buitenkant. Dit zorgt voor overvloedig natuurlijk licht in de woonkamer en slaapkamer.

Op de begane grond vind je een ruime woonkamer met een moderne westerse keuken, inclusief een kookeiland. Achter de keuken is er zelfs een gastentoilet. Op de eerste verdieping wachten twee ruime slaapkamers met elk een eigen en-suite badkamer. Een van de slaapkamers heeft een glazen muur, waardoor je vanuit de slaapkamer naar de woonkamer kunt kijken. Buiten is er nog een zwembad omringd door een prachtige tuin.

Parkeren is ook geen probleem, want er is voldoende ruimte voor verschillende motoren bij de ingang.

Dit complex wordt gebouwd in het bruisende Balangan, omringd door talloze gezellige cafés en restaurants. Bovendien zijn de beroemde surfstranden binnen 15 minuten rijden te bereiken. Dit is een trendy buurt die veel jonge mensen aantrekt, die hier willen werken en genieten van het goede leven dat Bali te bieden heeft. Deze woningen worden zelfs geleverd met een verhuurlicentie, waardoor je een aantrekkelijk rendement op je investering kunt verwachten.

Als eigenaar heb je verschillende opties: je kunt permanent in de woning wonen, het beheer vragen om de verhuur te regelen, of zelf de verhuur beheren. En hier is nog een slimme suggestie: waarom zou je niet een loft kopen voor je eigen verblijf en een penthouse voor verhuur? Op die manier profiteer je van het beste van beide werelden.

Een ander groot pluspunt is dat deze woningen worden aangeboden met een strata titel, iets wat zeldzaam is op Bali. Dit biedt buitenlanders de kans om een soort freehold woning te bezitten.

De bouw is in juni 2023 gestart, en het gehele complex zal in de zomer van 2024 gereed zijn. Dit is jouw kans om te investeren in een stukje paradijs in het prachtige Balangan. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie en om deze geweldige mogelijkheid niet te missen.

Volledige omschrijving

Plattegrond 1

Plattegrond 2

Vergelijkbaar aanbod in Balangan

Balangan off-plan lofts
Balangan off-plan lofts
Balangan - Indonesie
USD 360.000
Beleggingspand
  |  130m2
  |  2024
Balangan off-plan penthouse
Balangan off-plan penthouse
Balangan - Indonesie
USD 185.000
Beleggingspand
  |  65m2
  |  2024