Home Buitenland Bonaire

Kenmerken ontwikkeling Bonaire

Vraagprijs
$ 45 per m2
Soort beleggingspanden
Ontwikkeling
Aangeboden sinds
Ouder dan 2 maanden
Beschikbaarheid
per direct.
Bouwjaar
2022
Perceeloppervlakte
50000 m2

Vastiva B.V. vraagt een courtage van 2% (ex. BTW) aan de koper.

Omschrijving ontwikkeling Bonaire

Ooit gedroomd van een stukje paradijs op het prachtige Bonaire, een parel van een eiland in de Nederlandse gemeente? Nou, hier is je kans! We hebben iets speciaals voor je: een royaal terrein van maar liefst 50.000 m², verdeeld over 2 kavels, op slechts zo'n 2 km afstand van de azuurblauwe zee. En het beste nieuws? Dit terrein is klaar om jouw woonplannen te laten uitkomen, met een officiële woonbestemming die al in de tas zit.

Laten we het even hebben over die prijs - een supergunstige deal van slechts $45 per m². Dat is nog eens een buitenkansje! Maar wacht, er is meer. Dit terrein biedt jou een wereld aan mogelijkheden. Of je nu droomt van een prachtige villa om je dagen door te brengen, een tropisch toevluchtsoord om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte, of misschien heb je zelfs plannen voor een uniek project - dit terrein is de perfecte lege canvas voor jouw ideeën.

Waarom wachten? Het eiland wacht op jou, en dit stukje grond zou zomaar jouw stukje paradijs kunnen worden. Dus laat deze kans niet aan je voorbijgaan! Neem snel contact op en laten we samen jouw dromen op Bonaire realiseren.

 

Volledige omschrijving

Plattegrond 1

Plattegrond 2

Plattegrond 3

Plattegrond 4

Plattegrond 5

Plattegrond 6