Home Buitenland Hotel Brazilie

Kenmerken hotel / horeca Hotel Brazilie

Vraagprijs
€ 682.500 k.k.
Soort beleggingspanden
Hotel / Horeca
Aangeboden sinds
Ouder dan 2 maanden
Beschikbaarheid
Per Direct
Dataroom
Je dient eerst in te loggen voordat je toegang tot de bestanden kunt aanvragen.
Inloggen
Slaapkamers
9

Omschrijving hotel / horeca Hotel Brazilie

Stel je voor, je eigen stukje paradijs in het betoverende Brazilië - welkom bij Pousada Jade! Dit schitterende hotel biedt je niet alleen een adembenemend uitzicht op de majestueuze zandduinen, de weelderige tuinen en de uitgestrekte oceaan, maar ook een unieke kans om eigenaar te worden van een welvarend bedrijf op een prachtige locatie.

Met negen weelderige suites, een uitnodigend restaurant en een gezellige bar, plus een verfrissend zwembad omgeven door weelderige groenheid, is Pousada Jade een wereld op zich. Elk detail is doordacht, en de meubels van ongeëvenaarde kwaliteit tillen de esthetiek naar een hoger niveau.

Stel je voor dat je elke dag wakker wordt met het geluid van de golven en een uitzicht dat je adem beneemt. Stel je voor dat je gasten ontvangt en hen onderdompelt in een ervaring van luxe en comfort, omringd door de natuurlijke schoonheid van Brazilië. Deze pousada is niet alleen een plek om te verblijven, maar een onvergetelijke ervaring die je met trots kunt aanbieden.

Dit is jouw kans om de sleutels te bemachtigen van een succesvol bedrijf op een locatie die rechtstreeks uit een droom lijkt te komen. Waar wacht je nog op? Pousada Jade staat op je te wachten, klaar om jouw visie van gastvrijheid en schoonheid tot leven te brengen. Pak deze kans en maak van jouw droom een werkelijkheid. Neem vandaag nog contact op en maak van Pousada Jade jouw toekomstige succesverhaal.

Volledige omschrijving