Home Buitenland Bouwklaar Grond Te Koop in Hives

Kenmerken ontwikkeling Bouwklaar Grond Te Koop in Hives

Vraagprijs
prijs op aanvraag
Soort beleggingspanden
Ontwikkeling
Aangeboden sinds
Ouder dan 2 maanden
Beschikbaarheid
per direct
Bouwjaar
2025
Perceeloppervlakte
50 m2

Omschrijving ontwikkeling Bouwklaar Grond Te Koop in Hives

Ontdek Hives, La Roche-en-Ardenne: Bouwklaar Grond met Uitzicht op Erfgoed en Natuur!

Welkom bij Hives, een charmante plaats en deelgemeente van het betoverende La Roche-en-Ardenne, gelegen in de weelderige provincie Luxemburg, België. Maak kennis met de perfecte gelegenheid om uw droomhuis te bouwen te midden van de rijke geschiedenis en adembenemende natuurlijke schoonheid.

Kenmerken van deze exclusieve aanbieding:

  • 2 Ruime Loten: Elk lot omvat 20 are bouwgrond en 30 are landbouwgrond, waardoor u de vrijheid heeft om uw ideale leefruimte te creëren.

  • Ideale Locatie: Gelegen aan de Route de Hives, 6984 Hives (La-Roche-en-Ardenne), biedt deze locatie het perfecte evenwicht tussen rust en bereikbaarheid.

  • Omgeven door Natuur: Hives ligt in een bosrijke omgeving, waardoor u kunt genieten van de sereniteit van de natuurlijke omgeving.

  • Historische Pracht: Ontdek de rijke geschiedenis met het majestueuze Kasteel van La Roche-en-Ardenne, dat hoog boven de stad troont en een adembenemend uitzicht biedt.

  • Toeristisch Paradijs: Profiteer van de bloeiende toeristische sector met talloze sportmogelijkheden zoals mountainbiken, kanovaren over de Ourthe en paragliden.

  • Bouwklaar met Vrijheid: Beide loten zijn bouwklaar, zonder bouwverplichtingen, waardoor u volledige vrijheid heeft bij het plannen en ontwerpen van uw droomhuis.

  • Nutsvoorzieningen: Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig, waardoor het proces van bouwen soepel en probleemloos verloopt.

Of u nu een idyllisch toevluchtsoord wilt creëren of investeert in de groeiende toeristische sector, deze loten bieden een ongeëvenaarde kans in het hart van La Roche-en-Ardenne.

Mis deze kans niet en neem contact op met FCA voor meer informatie!

Let op: Deze loten zijn beperkt beschikbaar, dus wees er snel bij om uw stukje paradijs veilig te stellen.

Volledige omschrijving