Home Buitenland Stenenbrug 61

Omschrijving beleggingspand Stenenbrug 61

Dit pand biedt een unieke combinatie van een commerciële ruimte en een privéwoning met een moderne open loft-stijl. Met een maandelijkse syndicusbijdrage van slechts €75 zijn alle nutsvoorzieningen voorzien, inclusief 220V en 380V.

De voorgevel van het pand omvat een ruime winkelruimte van ongeveer 40 m2, met hoogwaardige isolatie en een afwerking van Braziliaans hardhout van 25 mm. De etalage en inkomdeur zijn voorzien van thermisch onderbroken aluminium en HR-glas voor optimale veiligheid en isolatie. De etalageverlichting bestaat uit twee HUV-lampen met UV-filter, en de inkomdeur is uitgerust met een veiligheidsslot met drie punten en rol, plus een nachtcilinder. Het pand is ook voorzien van wifi-camera's voor HD 2MP-streaming en een brandwerend plafond in de handelsruimte, compleet met 21 LED-spots, twee bureelkasten en drie roestvrijstalen rekken.

De keuken en eetruimte zijn uitgerust met hoogwaardige inoxafwerking, inclusief een Boretti RVS 6-pits gasfornuis, twee elektrische ovens, een afzuiginstallatie van 900 x 900 mm met profmotor en LED-verlichting, een microgolfoven, een inductiekookplaat en een Amerikaanse koelkast met vriezer. De keuken beschikt ook over een vaatwasmachine van Siemens, een inox eettafel met natuurstenen blad voor 6 personen, en een Samsung LED HDTV met Philips soundsystem. De droge zone heeft eiken vloeren, terwijl de natte zones zijn voorzien van glansbeton.

Het pand beschikt over diverse zones, waaronder een lounge/zithoek met twee lederen loungezetels die kunnen worden omgevormd tot extra slaapplaatsen, een bureelzone voor twee personen, en een bioscoop/technische ruimte met een professioneel soundsystem en een Full HD beamer.

Het slaapgedeelte op de eerste verdieping omvat een tweepersoonsbed met zone-matrassen, nachttafels, dressingkasten, en een en suite badkamer met dubbele wastafels, spiegels en een hang- en staankast voor extra opslag.

Het pand beschikt ook over een kelderruimte van 25 m2 en een dakterras van 10 m2 (met mogelijkheid tot uitbreiding tot 70 m2 op dak 2). Alles is gerenoveerd met brandwerende, isolerende en energiebesparende materialen, en wordt verkocht inclusief alle apparatuur voor een nettoprijs van €339.000.

Met een oppervlakte van ongeveer 200 m2, inclusief gelijkvloers en eerste verdieping van de achterbouw, biedt dit pand een uitstekende locatie dicht bij grote winkels, scholen en snelwegen. Het is ook gunstig gelegen aan de groene long van Deurne, met directe toegang tot het openbaar vervoer voor een snelle verbinding naar het centrum van Antwerpen.

Volledige omschrijving