Home Buitenland Investeren in een bouwproject

Kenmerken ontwikkeling Investeren in een bouwproject

Vraagprijs
€ 100.000 v.o.n
Soort beleggingspanden
Ontwikkeling
Aangeboden sinds
Ouder dan 2 maanden
Bouwjaar
2023
Dataroom
Je dient eerst in te loggen voordat je toegang tot de bestanden kunt aanvragen.
Inloggen
Guido  van Maaren

Guido van Maaren
owner platform

Omschrijving ontwikkeling te koop in Oranjestad

Investeren in een bouwproject

Voor dit project zijn we op zoek naar jou als investeerder met een specifieke interesse in vastgoed. Jij krijgt namelijk de unieke kans om te investeren in een grootschalig vastgoedproject met een verwacht hoog rendement. Als investeerder maak jij deel uit van ons professionele team met veel ervaring in de vastgoedsector. Wij zijn ervan overtuigd dat dit project een aantrekkelijke opportuniteit biedt voor investeerders die op zoek zijn naar een goed rendement op hun investering. Het creëert een win-win situatie voor alle betrokken partijen, waardoor we een succesvolle realisatie van het project kunnen garanderen.

In fase 1 van dit project zullen we 50 luxe appartementen ontwikkelen en bouwen, samen met de bestaande infrastructuur en faciliteiten, zoals een prachtig zwembad en een ontspannende loungeruimte. De waarde van deze appartementen wordt geschat op € 450.000 per stuk. Dit betekent dat de totale waarde van de appartementen in fase 1 maar liefst € 22.500.000 zal zijn. Dit is de financiële waarde van de appartementen en de bijbehorende voorzieningen in fase 1 van het project.

Fase 2 van het project omvat de bouw van de overige 50 appartementen, waarmee het gehele project in zijn volle glorie wordt opgeleverd. Hiermee zullen we in totaal 100 prachtige appartementen realiseren, die allemaal gebouwd zullen worden volgens de hoogste kwaliteitsnormen. In deze fase vinden nog diverse werkzaamheden plaats, zoals het zorgvuldig afwerken van de interieurs, het aanleggen van prachtige tuinen en het perfectioneren van de gevels.

Als investeerder ben jij een cruciale speler in het succes van dit project. Jouw steun en vertrouwen zullen bijdragen aan de realisatie van een unieke en waardevolle vastgoedparel. We nodigen jou van harte uit om deel te nemen aan deze veelbelovende onderneming en samen te bouwen aan een bloeiende toekomst. Grijp deze kans en neem vandaag nog contact met ons op om alle details te bespreken en jouw investering te laten renderen!

Volledige omschrijving

Plattegrond 1

Plattegrond 2

Plattegrond 3

Vergelijkbaar aanbod in Oranjestad

Investeren in een bouwproject
Investeren in een bouwproject
Oranjestad - Aruba
€ 100.000 v.o.n
Ontwikkeling
  |  2023