HomeBedankt voor je aanmelding om aanbod te plaatsen

Bedankt voor je aanmelding om aanbod te plaatsen

Hartelijk dank voor het vertrouwen in Vastiva door jouw aanbod bij ons te plaatsen! We zijn verheugd om met jou samen te werken en jouw aanbod in de schijnwerpers te zetten.

Bij Vastiva streven we ernaar om een dynamisch platform te bieden waar jouw aanbod opvalt en naadloos aansluit op jouw beoogde doelgroep. Jouw aanmelding vormt de eerste stap naar het vergroten van je zichtbaarheid en het aantrekken van potentiële klanten.

Wij begrijpen dat het presenteren van jouw aanbod cruciaal is. Daarom hebben we ons platform geoptimaliseerd voor zoekmachines, waardoor jouw aanbod gemakkelijk vindbaar is voor mensen die precies op zoek zijn naar wat jij te bieden hebt.

Onze toegewijde ondersteuning staat altijd voor je klaar, of het nu gaat om vragen, suggesties of verdere begeleiding. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via [contactgegevens] voor assistentie.

Nogmaals, bedankt voor het vertrouwen in Vastiva. We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking en het delen van jouw fantastische aanbod met onze gemeenschap!

Vastiva staat voor Vastgoed, Investeren, Vermogen en Advies (VIVA). Ons platform biedt beleggingsmogelijkheden, zowel nationaal als internationaal, en fungeert als een ontmoetingsplaats voor beleggers en makelaars, vergelijkbaar met het concept van "Tinder" voor vastgoed. Ons doel is beleggers te ondersteunen bij het maximaliseren van hun rendement door samen te werken met partners die hun expertise en aanbod presenteren.

Met een netwerk van meer dan 35.000 beleggers faciliteren we match-making om hen te helpen investeringsmogelijkheden te vinden, zoals beleggingspanden, recreatiewoningen of huizen in het buitenland. Onze partners beschikken over lokale kennis en werken nauw samen met Nederlandstalige ondernemers om onze beleggers te begeleiden bij het nemen van weloverwogen beslissingen.