vlag Aruba
HomeAruba

Aruba

Je nieuwe huis op Aruba aankopen met onze deskundige begeleiding van makelaars. Van eigendomsrechten tot financiële overwegingen, wij bieden een uitgebreid overzicht voor het kopen van huizen en appartementen op dit prachtige eiland. Vertrouw op onze lokale expertise voor een soepele en zorgeloze transactie.

Huis kopen Aruba

Overweeg je het kopen van vastgoed op Aruba? Hier zijn belangrijke factoren om in gedachten te houden:

1. Regelgeving en wetgeving: Voor een soepele vastgoedtransactie is het cruciaal om op de hoogte te zijn van lokale regels en wetten. Raadpleeg een gespecialiseerde advocaat of makelaar.

2. Eigendomsrechten Aruba: Controleer grondig de eigendomsrechten en juridische status van het onroerend goed om geschillen te voorkomen.

3. Locatie: Denk goed na over de locatie, nabijheid van voorzieningen en de geschiktheid voor jouw doeleinden, of het nu gaat om verhuur of vakantieverblijf.

4. Inspectie van het pand: Laat een professionele inspectie uitvoeren om de algehele staat van het pand te beoordelen, vooral als je niet ter plaatse kunt zijn.

5. Financiering: Onderzoek de beschikbare financieringsopties voor niet-ingezetenen, aangezien banken verschillende regels kunnen hanteren voor buitenlanders.

6. Kosten en belastingen: Wees op de hoogte van alle kosten en belastingen die gepaard gaan met de aankoop van vastgoed, inclusief overdrachtsbelasting en notariskosten.

7. Professionele begeleiding: Werk samen met ervaren lokale makelaars en advocaten om je door het proces te leiden en juridische documenten te begrijpen.

Zorg voor grondig onderzoek en professioneel advies voordat je een beslissing neemt. Het inhuren van lokale experts zal je helpen een weloverwogen keuze te maken bij het kopen van vastgoed op Aruba.

Bekijk ons aanbod op Aruba:

  • Huizen en appartementen te koop
  • Huizen en appartementen te huur
  • Verschillende huistypes: vrijstaande huizen, appartementen, en meer
  • Investeringsmogelijkheden zoals beleggingspanden, ontwikkeling, kavels, Horeca, winkels en Hotels
  • Diverse criteria: nieuwe ontwikkelingen, luxe, prijsdalingen en -stijgingen
  • Verkoop jouw huis met onze professionele makelaars op het eiland. Zij spreken Nederlands en Engels.

Aanbod in Aruba

Investeren in een bouwproject
Investeren in een bouwproject
Oranjestad - Aruba
€ 100.000 v.o.n
Ontwikkeling
  |  2023
Verkocht San Barbola 166
San Barbola 166
Aruba - Aruba
€ 225.000 k.k.
Beleggingspand
  |  183m2
  |  6 kamers