HomeAbonnement Makelaars

Abonnement Makelaars

Bij Vastiva bieden we makelaars de mogelijkheid om een abonnement af te sluiten, en met ons nieuwe aanbod wordt dit proces gemakkelijker dan ooit tevoren. We hebben geluisterd naar de wensen van onze gewaardeerde gebruikers en ervoor gezorgd dat het plaatsen van jouw beleggingsvastgoed sneller en voordeliger is geworden!

 

Bij Vastiva geloven we sterk in de kracht van samenwerking. Ons uitgebreide netwerk van partners vormt de ruggengraat van ons succes en we verwelkomen je graag in onze groeiende gemeenschap. Wij richten ons niet op kijkers, maar op kopers! Onze gebruikers omvatten een divers scala, van vermogende particulieren tot institutionele beleggers.

Ons aanbod varieert van garageboxen tot grachtenpanden en van individuele panden tot portefeuilles ter waarde van enkele miljoenen.

Waarom zou je een partnerschap aangaan met Vastiva?

• Toegang tot een uitgebreid netwerk van meer dan 35.000 geregistreerde investeerders, wat leidt tot aanzienlijke verkoopkansen.
• Een professionele webpagina om jouw bedrijf te presenteren.
• Plaatsing van een onbeperkt aantal objecten en aanbiedingen voor een volledige marktdekking.
• Vereenvoudigde plaatsing met XML-integratie voor een efficiënter proces.
• Verbeterde zichtbaarheid bij potentiële investeerders en belanghebbenden.
• Profiteer van onze expertise en uitgebreide middelen om een concurrentievoordeel in de sector te behalen.
• Investeerders kunnen hun voorkeuren invullen in onze match-making tool met betrekking tot budget, locatie en vastgoedtype, waardoor jouw aanbiedingen aansluiten op hun interesses.
• Direct contact met potentiële kopers voor effectieve onderhandelingen en transactieafsluiting.
• De mogelijkheid om objecten als discrete verkopen (off-market) of onder een Non-disclosure Agreement (NDA) te vermelden, met behoud van flexibiliteit en vertrouwelijkheid.
• Een sterke aanwezigheid op sociale media, waaronder Facebook, Instagram en LinkedIn.
Jouw zichtbaarheid wordt vergroot via onze maandelijkse nieuwsbrieven en automatische opname van woningen in e-mailcampagnes om een breder publiek te bereiken. Dit alles voor slechts € 79,- per maand (excl. BTW). Voor meer informatie kun je ook ons verdienmodel bekijken.

We zullen jou ook integreren in onze sociale media op Facebook, Instagram en LinkedIn, en je verschijnt ook in onze maandelijkse nieuwsbrieven.

Onze huidige partners zijn geweldig, maar we verwelkomen altijd meer briljante makelaars!

Ben je klaar om jouw makelaars kantoor naar nieuwe hoogten te brengen? Aarzel niet langer!

Meld je aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden te ontdekken en je aan te sluiten bij het Vastiva-team.

Samen kunnen we groeien, bloeien en onze successen vieren!