HomeAanbod plaatsen als makelaar

Aanbod plaatsen als makelaar

Als makelaar zijn er tal van voordelen om je aanbod op Vastiva te plaatsen. En het beste is: het is gemakkelijk te doen via een XML-feed! Voor slechts een eenmalig bedrag in overleg kun je jouw aanbod op ons platform presenteren. Meld je eerst hier aan als partner.

Maar dat is niet alles!

Van het totale bedrag investeren we 50% in gerichte marketing op populaire kanalen zoals Facebook, LinkedIn of Instagram. Hierdoor vergroten we de zichtbaarheid van jouw aanbod en trekken we een nog grotere groep potentiële investeerders aan. Het is een win-winsituatie!

Op Vastiva ontvang je rechtstreeks de leads die geïnteresseerd zijn in jouw aanbod. Je krijgt de mogelijkheid om je gegevens en het logo van je makelaarskantoor te presenteren, zodat potentiële kopers direct met jou in contact kunnen komen. Dit helpt je bij het opbouwen van persoonlijke relaties en het versterken van je merk.

Ons platform heeft inmiddels meer dan 35.000 beleggers aangetrokken en geniet van een uitstekende zichtbaarheid. Dit betekent dat jouw aanbod wordt gepresenteerd aan een grote groep potentiële investeerders. Bovendien maken we gebruik van een geavanceerde Matchmaking tool, waardoor investeerders direct een melding ontvangen zodra er nieuw aanbod is geplaatst dat voor hen interessant kan zijn. Dit vergroot de kans op snelle en succesvolle transacties.

En dat is nog niet alles! Je ontvangt ook je eigen leads rechtstreeks in je mailbox. Dit stelt je in staat om direct contact op te nemen met geïnteresseerde partijen en persoonlijke relaties op te bouwen. Zo kun je jouw expertise als makelaar optimaal benutten en succesvolle deals sluiten.

Bij Vastiva zijn we trots op ons gebruiksvriendelijke en effectieve platform voor vastgoedtransacties. We willen jouw ervaring zo positief mogelijk maken en staan altijd klaar om je te helpen met eventuele vragen. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om samen met jou jouw vastgoedobjecten succesvol te presenteren aan onze brede en actieve community van beleggers!