HomeAanbod Google Maps

Aanbod Google Maps

Aanbod op Google Maps biedt gebruikers de mogelijkheid om straten, woningen, en winkels te bekijken via Google Street View. Voordat je verdergaat naar Google Street View, kun je selecteer meer opties om informatie te bekijken, zoals straten en gebouwen. We gebruiken deze gegevens om services te verbeteren en gepersonaliseerde advertenties aan te bieden aan gebruikers. Sommige afbeeldingen zijn virtueel gemaakt door auto's van Google, terwijl andere informatie bevatten over de omgeving. Kies ervoor om privacyinstellingen te beheren en gegevens te beschermen voordat je jou informatie bekijkt.

Ontdek Huizen op Google Maps met Vastiva

Ontdek Huizen op Google Maps met Vastiva. Vind diverse tips om privacyinstellingen te beheren, waaronder het vervagen van jouw straat of het aanvragen van specifieke gebieden om onherkenbaar te maken. Door te klikken op de gewenste informatie, zoals uitgevoerde google-zoekopdrachten, kun je zien hoe jouw straat eruitziet en hoe de woning eruit ziet. Het bedrijf verzamelt data om nuttige informatie te analyseren en relevante partners te selecteren. Als je liever niet wilt dat jouw huis op Google Maps te zien is, meld je dan aan voor de nieuwsbrief waarin je meer kunt lezen over hoe je jouw privacy kunt beschermen. Vastiva staat klaar om je te helpen bij het rondkijken in openbare gebieden en het aanpassen van privacyinstellingen op Google Maps.

Bij het aanvragen van vervaging van gezichten of camera op het dak, geldt dat de privacy van individuen wordt gerespecteerd. Je kunt diverse apps gebruiken om de privacyinstellingen te beheren op je computer of browser, waaronder het selecteren van specifieke gebieden om te vervagen. Het is belangrijk om te weten dat de algemene rechten van mensen worden gewaarborgd bij het fotograferen en verzamelen van data op Google Maps.

Investeer in Vastgoed met Vastiva

Registreer je als investeerder bij Vastiva en ontgrendel beleggingspanden die off-market te koop staan. Meld je hier aan en bekijk ook op de kaart de off-market beleggingspanden.

 

Gedetailleerde Analyse van Beleggingspanden

Met de kaart krijg je snel een overzicht zonder dat je een zoekfilter hoeft te gebruiken voor regio en plaats.

Kaart met Vastgoedaanbod: Een Overzicht

Op de markers op de kaart worden locaties van vacante huizen, recreatiewoningen, appartementen, commerciële gebouwen en meer aangegeven.

Visuele Weergave van Huizen op Google Maps

Ontdek hoe de kaart met vastgoedaanbod een visuele weergave biedt van beschikbare eigendommen, waardoor potentiële kopers of huurders een beter beeld krijgen van locaties en voorzieningen.